Warenkorb

Your cart is empty.

Mehrwertsteuer: 0,00 €

Total: 0,00 €

  Warenkorb

Algemene voorwaarden

1. Recht op ruilen en teruggave

U kunt alle artikelen die u hebt aangeschaft op www.jacketconcept.com (webshop) zonder opgaaf van redenen en binnen 7 werkdagen na versturing van de artikelen, aan ons retourneren om te ruilen. De aankoop van artikelen wordt pas na afloop van deze 7 werkdagen definitief. Houd er wel rekening mee dat de geleverde artikelen in het geval van ruilen of teruggave uitsluitend ter controle zoals dit ook in de winkel met het passen gebruikelijk is, mogen worden geretourneerd. En dat de artikelen met de originele etiketten en labels moeten worden teruggestuurd. Indien waardevermindering optreedt doordat de artikelen in strijd met het hierboven bepaalde zijn gebruikt, behouden wij ons het recht voor, hiervoor van u een redelijke vergoeding te eisen.

2. Prijzen

De prijzen op het moment van bestelling van een artikel zijn van toepassing. Alle prijzen zijn inclusief de wettelijk bepaalde BTW. De informatie die op deze internetsite en in e-mails van jacketconcept.com wordt aangeboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van artikelen.

4. Levering/handelingskosten

Wij bezorgen de artikelen gratis binnen Nederland via TNT-post zolang de voorraad strekt. De levertijd van een artikel bedraagt in de regel 1 tot 5 werkdagen vanaf de besteldatum. Voor gratis bezorging dient de bestelling naar België € 200,00 en naar Duitsland € 200,00 te bedragen. Jacket Concept behoudt zich evenwel het recht voor om, in bijzondere gevallen, de bezorgingkosten wel in rekening te brengen. In dat geval zal Jacket Concept u zo spoedig mogelijk daarover inlichten.

5. Eigendomsvoorbehoud

De artikelen blijven eigendom van jacketconcept.com tot het volledige factuurbedrag door u is voldaan.

6. Bescherming van persoonsgegevens

De gegevens die nodig zijn voor de afwikkeling van uw bestelling worden opgeslagen en in het kader van de afwikkeling van de bestelling eventueel doorgegeven aan ondernemingen die met ons zijn gelieerd of bedrijven die een deel van onze dienstverlening uitvoeren. Jacket-concept.com behoudt zich het recht voor om over de door u verstrekte gegevens een analyse uit te voeren en op basis van verkregen informatie een alternatieve betaalwijze aan te bieden. Over eventuele beslissingen en conclusies kan niet worden gecorrespondeerd. Uiteraard worden al uw persoonsgegevens strikt vertrouwelijk behandeld en worden de wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy strikt door ons in acht genomen. Jacketconcept.com zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Indien u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief zal Jacket-concept.com uw persoonsgegevens naast de hierboven beschreven gevallen gebruiken voor eigen reclamedoeleinden. Indien u geen prijs stelt op ongevraagde reclame van Jacketconcept.com (e-mail) kunt u zich te allen tijde afmelden en bezwaar maken tegen het verdergaand gebruik van uw persoonsgegevens voor commerciële communicaties, door dit per e-mail mede te delen aan ons service centrum. Het e-mail adres hiervoor is info@jacketconcept.com.

7. Toepasselijk recht

Op deze internetsite en deze algemene voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

Met vriendelijke groet,

Het Jacketconcept.com Team

Innerhalb 3 bis 5 Tage in Haus

Sie kaufen die Jacke für 13:00 Uhr? Dann haben Sie die Jacke in 3 bis 5 Tage zu Hause.

  Erfahren Sie mehr

Kostenlose Rückgabe innerhalb der Benelux

Möchten Sie zuerst das Artikel anpassen? Oder zweifeln Sie? Kein Problem, mit Jacketconcept zurück schicken ist kosten frei.

  Erfahren Sie mehr

Shop

Sommer Kollektion

  Zur Kollektion

Select your language / Selecteer jouw taal / Choisissez votre langue

English Nederlands Deutsch